News Flash:

Crema cu oua si pere

15 Septembrie 2011
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema cu oua si pere
Ingrediente: 2 oua 2 pere 250 ml lapte 2 linguri de zahar 1 plic de zahar vanilat Mod de preparare: Perele se curata de coaja, se scot samburii si se taie cubulete. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si se pun la cuptor. Laptele se amesteca cu ouale si cu zaharul, apoi se toarna peste pere si se da la cuptor timp de 30 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua supa italieneasca lapte rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1457 viz    0 com
2392 viz    0 com
2175 viz    0 com
1956 viz    0 com
4927 viz    0 com
4013 viz    0 com
3030 viz    0 com
1897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020129 (s)