News Flash:

Crema cu oua si pere

15 Septembrie 2011
1835 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema cu oua si pere
Ingrediente: 2 oua 2 pere 250 ml lapte 2 linguri de zahar 1 plic de zahar vanilat Mod de preparare: Perele se curata de coaja, se scot samburii si se taie cubulete. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si se pun la cuptor. Laptele se amesteca cu ouale si cu zaharul, apoi se toarna peste pere si se da la cuptor timp de 30 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua supa italieneasca lapte rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1377 viz    0 com
2324 viz    0 com
2082 viz    0 com
1899 viz    0 com
4849 viz    0 com
3967 viz    0 com
2964 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019602 (s)