News Flash:

Crema bavareza cu menta proaspata

10 Mai 2011
2839 Vizualizari | 0 Comentarii
Crema bavareza cu menta proaspata
Ingrediente: 500 g lapte 150 g zahar 25 g foi de menta proaspata 100 g galbenusuri 12 g gelatina 250 g frisca 35% fructe mici : zmeura, afine, mure, fragi Mod de preparare: În robotul de bucatarie, infuzati laptele cu jumatate din zahar [i foile de menta timp de 10 minute la 90°C, viteza 2. In acest timp, amestecati, într-un castron, galbenusurile de ou cu zaharul ramas cu ajutorul unui tel. In caz ca infuzia în robot este completa, se mixeaza la modul turbo timp de 1 minut. Se varsa aceasta infuzie prin sita pe amestecul de galbenusuri de oua si restul de zahar amestecand cu ajutorul telului, apoi varsati totul în robot. Se fierbe la 90°C, timp de 6 minute, viteza 3. La termenul de fierbere, se adauga gelatina [i se mixeaza cateva secunde. Acest rezultat este o crema englezeasca. Se raceste aceasta crema englezeasca într-un castron si se adauga cu delicatete frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1242 viz    0 com
1032 viz    0 com
1361 viz    0 com
2770 viz    0 com
1644 viz    0 com
2880 viz    0 com
6145 viz    0 com
1482 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018096 (s)