News Flash:

Creier pane II

25 Noiembrie 2011
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Creier pane II
Ingrediente: 500 g creier de porc 3 oua faina /pesmet piper sare Mod de preparare: Creierul se tine timp de 30 de minute in apa rece, dupa care se curata bine si se pune la fiert in apa cu sare si piper, timp de 10 minute. Se lasa la scurs bine, dupa care se fac gogosele, se aplatizeaza, se dau prin ou batut, faina si iar prin ou batut si se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti . Se scot pe prosoape absorbante. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pesmet piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1293 viz    0 com
1822 viz    0 com
1345 viz    0 com
959 viz    0 com
2229 viz    0 com
1342 viz    0 com
1316 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012885 (s)