News Flash:

Creier pane

22 August 2011
3970 Vizualizari | 0 Comentarii
Creier pane
Ingrediente: 1 kg creier de porc 3 oua 6-7 linguri faina 200 ml ulei sare piper Mod de preparare: Mai intai, se pune creierul in apa rece ca sa iasa bine sangele. Se clateste in 2-3 ape si se pune la scurs in strecuratoare. Se pune la fiert 1,5 litri apa cu putina sare, se adauga creierul si se lasa sa dea doar 2-3 clocote, apoi se strecoara din nou. Intr-un castron se pun ouale si faina, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu un tel in forma de para pana se obtine un aluat omogen, de consistenta unei smantani mai groase. Se adauga creierul peste compozitia de ou cu faina si se amesteca foarte usor cu o lingura, ca sa nu se zdrobeasca creierul. Intr-o tigaie antiaderenta se toarna uleiul la incins, apoi cu lingura se pune la prajit cate o cantitate, nu prea mare, de creier. Dupa 3-4 minute, se intorc bucatile pe partea cealalta, iar dupa ce s-au prajit se scot pe o hartie absorbanta. Se serveste cald, ca atare sau cu diferite garnituri si salate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9359 viz    0 com
1149 viz    0 com
1771 viz    0 com
1235 viz    0 com
2674 viz    0 com
2174 viz    0 com
1415 viz    0 com
1625 viz    0 com
1552 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020403 (s)