News Flash:

Creier pane

22 August 2011
4190 Vizualizari | 0 Comentarii
Creier pane
Ingrediente: 1 kg creier de porc 3 oua 6-7 linguri faina 200 ml ulei sare piper Mod de preparare: Mai intai, se pune creierul in apa rece ca sa iasa bine sangele. Se clateste in 2-3 ape si se pune la scurs in strecuratoare. Se pune la fiert 1,5 litri apa cu putina sare, se adauga creierul si se lasa sa dea doar 2-3 clocote, apoi se strecoara din nou. Intr-un castron se pun ouale si faina, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu un tel in forma de para pana se obtine un aluat omogen, de consistenta unei smantani mai groase. Se adauga creierul peste compozitia de ou cu faina si se amesteca foarte usor cu o lingura, ca sa nu se zdrobeasca creierul. Intr-o tigaie antiaderenta se toarna uleiul la incins, apoi cu lingura se pune la prajit cate o cantitate, nu prea mare, de creier. Dupa 3-4 minute, se intorc bucatile pe partea cealalta, iar dupa ce s-au prajit se scot pe o hartie absorbanta. Se serveste cald, ca atare sau cu diferite garnituri si salate. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10524 viz    0 com
1230 viz    0 com
1860 viz    0 com
1278 viz    0 com
2746 viz    0 com
2257 viz    0 com
1518 viz    0 com
1692 viz    0 com
1649 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013061 (s)