News Flash:

Crap umplut cu orez si ciuperci

10 Iunie 2014
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg crap
200 g ciuperci conservate
o ceasca de orez
150 ml vin alb sec
4 cepe
50 ml ulei
un ardei gras
50 g unt
lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se taie capul, se spala si se sareaza. Se lasa sa stea o ora la rece. Cepele si ardeiul tocate marunt se calesc in ulei incins, apoi se adauga orezul spalat si scurs. Se calesc impreuna pana cand compozitia prinde culoare, dupa care se adauga 200 ml de apa si se fierbe la foc mic. Separat, ciupercile tocate marunt se inabusa in unt cu sare si piper. Amestecul se toarna peste orez. Cu aceasta compozitie se umple pestele care se stropeste cu vin si se introduce in cuptorul incins, pana se rumeneste.
Se serveste cald, cu salata de sezon si cu felii de lamaie.

sursa: revistafelicia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crap retete vegetariene peste umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3208 viz    0 com
2683 viz    0 com
4013 viz    0 com
1206 viz    0 com
1269 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020136 (s)