News Flash:

Crap sarbesc

1 Iunie 2011
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Crap sarbesc
Ingrediente: 1 kg de crap 5 linguri de bulion ulei 1 kg de cartofi ½ kg de ceapa 150 ml vin ½ kg de ardei grasi sare piper cimbru Mod de preparare: Dupa ce se curata bine pestele si se da cu sare, se prajeste pe jumatate in ulei. Se scoate si in acelasi ulei se prajesc pe rand cartofii taiati in cubulete, apoi ardeii taiati in felii mici si la sfarsit ceapa taiata si ea marunt. Peste ceapa se adauga si bulionul. Intr-o tava putin unsa cu ulei se pun cartofii si ardeii. Peste acestea se adauga ceapa si pestele. Se pune sare, cimbru si piper dupa gust. Se baga la cuptor si se tine pana cand scade sosul. Inainte de a baga pestele la cuptor, se poate stropi cu putin vin. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia bulion cartofi patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3235 viz    0 com
7618 viz    1 com
1443 viz    0 com
1180 viz    0 com
2597 viz    0 com
1175 viz    0 com
1250 viz    0 com
1362 viz    0 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019607 (s)