News Flash:

Crap la gratar cu usturoi

7 Ianuarie 2013
2197 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de crap proaspat
zeama de lamaie
ulei de masline
patrunjel
2 catei de usturoi
sare

Mod de preparare:


Se iau fileurile si se sareaza pe ambele parti, apoi se adauga si patrunjelul. Se stropesc cu ulei de masline si cu zeama de lamiae in acest sos se adauga si cei doi catei de usturoi taiati pe din doua. Se lasa fileurile la frigider, in acest sos, o ora.
Se pune la incins un gratar de teflon cand s-a incins bine, se pun fileurile (se poate turna peste ele si sosul in care au stat). Se tin maximum 2 minute pe ambele parti. Daca sunt tinute prea mult, carnea se intareste.
Se poate servi la masa cu salata verde.
 
sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel usturoi sare frigider salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014019 (s)