News Flash:

Crap la cuptor cu usturoi

25 Iulie 2014
2338 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati peste (crap)
2 foi de dafin
usturoi
rozmarin
o cescuta vin alb
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:

Punem pestele intr un vas/ tava, condimentam cu sare, piper, rozmarin si foi de dafin. Presaram cu bucati de usturoi, adaugam cativa stropi de ulei de masline si o cescuta cu vin alb. Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (in functie de cuptor).

sursa: culinar
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crap retete vegetariane crap cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014357 (s)