News Flash:

Crap la cuptor cu legume

15 Iunie 2012
3311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crap
2-3 morcov
4-5 cartofi
conopida
dovlecei
lamaie

1 lingura pasta de rosii
usturoi
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala bine crapul, se condimenteaza, apoi se unge cu putin ulei si se lasa sa se patrunda bine condimentele. Cand vedem ca s-a patruns il punem intr-o tava, aalturi de legumele feliate, turnam pasta de rosii si apa si bagam in cuptor pentru aproximativ 45 minute. Cand e aproape gata se adauga mujdei de usturoi si se mai lasa 5 minute la cuptor. Se serveste cu lamaie sau mujdei de usturoi.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap morcov cartofi conopidadovleceilamaie usturoipipersare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6038 viz    0 com
2986 viz    0 com
2573 viz    0 com
4879 viz    0 com
1466 viz    0 com
2623 viz    0 com
1406 viz    0 com
2697 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0968 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018089 (s)