News Flash:

Crap la cuptor cu cascaval

4 Februarie 2014
2986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5 kg crap
250 g cascaval
200 g unt
50 ml ulei de floarea soarelui
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare
:

Se curata si se spala crapul, se taie in bucatele mici, si se rade cascavalul. Se umple burta crapului cu cascaval ras, unt si piper. Se introduce intr-o tava si da la cuptor pana ce crapul se rumeneste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crap crap cuptor crap cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1317 viz    0 com
1406 viz    0 com
1357 viz    0 com
2528 viz    0 com
1200 viz    0 com
1028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015476 (s)