News Flash:

Crap la cuptor cu bulion

14 Aprilie 2014
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg crap (de preferat 1 singur peste)
1 ceasca de ulei
5-6 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
2 linguri de bulion
o rosie
piper boabe
sare

Mod de preparare:

Dupa ce ai curatat pestele, cresteaza-l in cateva locuri, sareaza-l si lasa-l sa se "odihneasca" timp de o jumatate de ora. Pregateste un sos din ulei, usturoiul taiat marunt, vin si bulion. Asaza crapul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, acopera-l cu sos, presara boabele de piper peste el si decoreaza-l cu rosia taiata felii. Coace-l in cuptorul preincalzit la 150 de grade timp de o ora, pana cand se rumeneste.
Crapul la cuptor in sos de vin se serveste cald si se potriveste de minune cu orice combinatie de legume gatite la cuptor, la aburi sau in wok.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste retete cuptor retete crap peste cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1557 viz    0 com
1189 viz    0 com
983 viz    0 com
1065 viz    0 com
1096 viz    0 com
1085 viz    0 com
1238 viz    0 com
1644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013649 (s)