News Flash:

Crap cu legume si vin la cuptor

20 Februarie 2012
2763 Vizualizari | 0 Comentarii
Crap cu legume si vin la cuptor
Ingrediente:

1 crap de 2 kg
500 g ardei kapia
5 rosii
2 cepe mari
6 catei de usturoi
putin ulei
250 ml vin
piper
sare
   
Mod de preparare:
   
Curatam crapul, il spalam bine si il taiem medalioane. Ungem o tava mai mare cu putin ulei. Ardeii ii taiem felii rotunde, ceapa o taiem pestisor. Punem ardeii ceapa si cateii de usturoi necuratati in tava. Peste legume asezam pestele. Il condimentam cu sare si piper. Acoperim cu folie si coacem 30 de minute la foc potrivit. Rosiile le taiem cubulete si le calim in putin ulei (cam 5 minute) .Scoatem tava, luam folia, punem rosiile peste peste, adaugam vinul si mai bagam la cuptor timp de 20 -25 de minute. Se poate servi cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Peste cu legume la cuptor pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Crap cu legume si vin la cuptor
crap ardei kapia rosii cepe usturoi ulei vin piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014785 (s)