News Flash:

O reteta in imagini

Crap cu legume la cuptor - FOTO

30 Decembrie 2011
2108 Vizualizari | 0 Comentarii
Crap cu legume la cuptor
Ingrediente:

1 crap (aprox 1-2 kg)
1 ceapa mare
1 morcov
1 lamaie
1 ardei gras
putin ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele.
Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aproximativ 30 min. Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este facut.
Serviti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Aceasta reteta ne este recomandata de Amalia pentru masa dintre ani.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Crap_cu_legume_la_cuptor1
crap ceapa morcov lamaie ardei gras ulei piper sare vas termorezistent
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020213 (s)