News Flash:

Crap cu legume la cuptor

18 Ianuarie 2013
2561 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crap
3 ardei grasi
100 g unt
3-4 rosii
6 linguri ulei
1 lamaie
2 catei de usturoi
patrunjel tocat
2 cepe
cimbru
sare
piper
1 paharel de vin

Mod de preparare:

Se curata si se spala pestele, apoi se cresteaza ca sa fie bine patruns. Intr-o tava dreptunghiulara punem crapul, presaram sare, piper, cimbru, apoi punem in tava ceapa, feliile de rosii si ardei gras, usturoiul, patrunjel tocat si felii de lamaie.
Se toarna deasupra uleiul, vinul si se introduce vasul in cuptor. E gata cam intr-o ora.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap ardei grasi unt rosii ulei lamaie patrunjel tocat cepe cimbru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1759 viz    0 com
1946 viz    0 com
1680 viz    0 com
2985 viz    0 com
3088 viz    0 com
2199 viz    0 com
2780 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013281 (s)