News Flash:

Crap cu ciuperci

4 Aprilie 2011
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
Crap cu ciuperci
Mod de preparare al acestei retete culinare: Se prajesc in ulei feliile de peste pe ambele parti, pana devin crocante. Se scot din ulei si se pastreaza la caldura. In uleiul din tigaie se prajeste ceapa rasa, care se presara cu boia, se adauga ciupercile taiate felii, se condimenteaza cu sare si se calesc pana se inmoaie. Cand se servesc, feliile de peste se asaza pe un strat de piure de cartofi si totul se acopera cu ciupercile cu boia. Ingredientele retetei culinare: 8 felii de crap, 1 ceapa mica rosie, 250 g ciuperci, 2 linguri de ulei, sare, 1 lingurita de boia, piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia ciuperci gogosar ulei piure sangria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014518 (s)