News Flash:

Crackers vegani

8 Ianuarie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca faina de hrisca
1/2 lingurita spirulina pudra
1 ceasca faina de in
putina sare neiodata, dupa gust
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 praf verdeturi uscate (busuioc, cimbru, patrunjel)

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se framanta usor, pana se formeaza o bila de aluat. Se intinde cu grija o foaie de aluat intre 2 foi de pergament. Se taie crackersurile cu ajutorul unui decupator de fursecuri. Se aseaza crackersurile cu grija in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit. Se coc in cuptor aproximativ 5 minute pana cand sunt usor rumenite pe fund. Se pot servi imediat, sau se pastreaza in cutii inchise ermetic.
Extrasfat: pentru varianta raw-vegana, crackersurile se pot usca in deshidrator.

Crackers vegani recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare neiodata verdeturi uscate crackers vegani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
1027 viz    0 com
1072 viz    0 com
1686 viz    0 com
1400 viz    0 com
1250 viz    0 com
1851 viz    0 com
2604 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013339 (s)