News Flash:

Cozonac in doua culori

28 Martie 2016
29602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr faina de grau
30 gr drojdie proaspata
60 gr zahar pudra
200 ml de lapte
sare

Alte ingrediente:
3 linguri cacao pudra
4 linguri de apa rece
2 oua
putin ulei

Mod de preparare:

1. Pune drojdia la dizolvat in putin lapte.
2. Amestec-o apoi cu faina, zaharul, restul de lapte si sarea. Daca mai trebuie, mai pune faina.
3. Imparte aluatul in doua. O parte amestec-o cu cacaoa pudra, uleiul si apa rece. Modeleaza aluatul sub forma de bila.
4. Imparte ambele aluaturi in bucati mai mici si trece cu sucitorul peste ele pentru a obtine fasii mai lungi si inguste.
5. Pune o fasie de aluat cu cacao peste una simpla si ruleaza dintr-un capat in altul. Procedeaza asa pana la final.
6. Tapeteaza 2 tavi de cozonac cu hartie de copt si pune rulourile pe latime in ele.
7. Mixeaza ouale si unge cu ele rulourile.
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta cozonac aluat cozonac cozonac cacao rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3581 viz    0 com
3157 viz    3 com
2701 viz    0 com
1542 viz    0 com
9387 viz    0 com
7809 viz    0 com
2326 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019254 (s)