News Flash:

Cozonac cu nuca si stafide

25 Aprilie 2016
1938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
350 gr faina de grau
150 ml de lapte
50 gr zahar pudra
7 gr drojdie instant
80 gr unt
2 oua
10 gr zahar vanilinat
sare

Pentru umplutura:
o mana de stafide
2 esente de rom
coaja rasa de la 1 lamaie
coaja rasa de la o portocala
300 gr nuci (sau mai multe, depinde de fiecare)
1-2 linguri de unt
20 gr unt
90 gr zahar pudra
2 plicuri zahar vanilinat

Alte ingrediente:
1 ou batut

Mod de preparare:

1. Pune ingredientele pentru aluat in masina de facut paine. Seteaza programul care trebuie.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
3. Presara faina pe masa, pune aluatul pe ea si trece cu sucitorul peste aluat de cateva ori.
4. Unge cu putin unt o tava de copt rotunda.
5. Pune umplutura pe aluat cat mai uniform. Ruleaza dintr-o parte in alta.
6. Pune rulada in tava, unge-o cu oul batut si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat cozonac cozonac nuca cozonac nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4891 viz    0 com
2538 viz    0 com
1728 viz    0 com
4712 viz    0 com
6635 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014161 (s)