News Flash:

Cozonac cu nuca si stafide

25 Aprilie 2016
1831 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
350 gr faina de grau
150 ml de lapte
50 gr zahar pudra
7 gr drojdie instant
80 gr unt
2 oua
10 gr zahar vanilinat
sare

Pentru umplutura:
o mana de stafide
2 esente de rom
coaja rasa de la 1 lamaie
coaja rasa de la o portocala
300 gr nuci (sau mai multe, depinde de fiecare)
1-2 linguri de unt
20 gr unt
90 gr zahar pudra
2 plicuri zahar vanilinat

Alte ingrediente:
1 ou batut

Mod de preparare:

1. Pune ingredientele pentru aluat in masina de facut paine. Seteaza programul care trebuie.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura.
3. Presara faina pe masa, pune aluatul pe ea si trece cu sucitorul peste aluat de cateva ori.
4. Unge cu putin unt o tava de copt rotunda.
5. Pune umplutura pe aluat cat mai uniform. Ruleaza dintr-o parte in alta.
6. Pune rulada in tava, unge-o cu oul batut si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat cozonac cozonac nuca cozonac nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4768 viz    0 com
2463 viz    0 com
1666 viz    0 com
4596 viz    0 com
6538 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019199 (s)