News Flash:

Cozi de homar cu usturoi

12 Mai 2014
2248 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cozi de homar
1/2 lingurita de boia de ardei
1/2 cana de unt topit
piper alb macinat
sare
o lamaie

Mod de preparare:

Incalzeste gratarul electric si asaza cozile de homar pe o bucata de hartie de copt. Cresteaza carcasa lor pe lungime si asezoneaza carnea cu untul topit, cu boia, cu sare si piper dupa gust. Frige-le pe gratarul electric timp de 5-10 minute, pana cand se rumenesc si capata o culoare maronie, opaca.
Cozile fripte de homar se servesc calde, alaturi de felii de lamaie. Daca iti doresti o garnitura pentru ele, poti opta pentru orez sau fasole verde gatita la aburi. Sosurile potrivite pentru acest preparat sunt cel de usturoi si sosul cocktail.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete homari cozi homar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1987 viz    0 com
980 viz    0 com
5045 viz    0 com
955 viz    0 com
2119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013560 (s)