News Flash:

Cous-cous facut din conopida si broccoli

24 Ianuarie 2014
1511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca buchetele foarte mici de broccoli
1 ceasca buchetele foarte mici de conopida
2 linguri zeama de lamaie
1/2 lingurita sare de mare
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 picatura ulei esential de menta sau 1 legatura frunze de menta proaspete
1/2 lingurita seminte de chimen
1 lingura patrunjel proaspat tocat marunt

Mod de preparare:

Conopida si broccoli se proceseaza in mixer, pana cand se toaca marunt si arata ca niste mici granule sferice, asemanatoare cous-cous-ului. Se toarna cous-cous-ul de mai sus intr-un bol incapator, se adauga patrunjelul tocat si menta tocata (daca aveti).

Separat, se prepara dressingul: se  toarna uleiul de masline, zeama de lamaie si uleiul de menta (in cazul in care nu ati folosit frunze proaspete) si se amesteca energic cu furculita sau telul. Se adauga sare si se omogenizeaza.
Se toarna dressingul peste cous-cous si se amesteca bine. Se transfera salata in bolurile de servit, se presara semintele de chimen, se decoreaza cu patrunjel proaspat si se serveste imediat.

Cous-cous din conopida si broccoli rcomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012374 (s)