News Flash:

Cotlete de porc cu linte sote

30 Iulie 2019
232 Vizualizari | 0 Comentarii

Rozmarin, cimbru, linte si lamaie, aceasta cina saraca in carbohidrati este extrem de aromata si plina de proteine pentru o masa satioasa si sanatoasa. Recomandarea noastra este sa o servesti alaturi de o salata plina de verdeturi si legume colorate.
 
Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 6 felii de pancetta tacate
  • 1 lingura rozmarin proaspat
  • 4 crengute de cimbru
  • 800 g linte rosie spalata si scursa
  • 125 ml apa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 4 x 150 g cotlete de porc
  • 1 lamaie taiata in 4
  • 1 legatura sparanghel

Mod de preparare:

Adauga jumatate din ulei intr- tigaie la foc mare, gateste ceapa, usturoiul tocat si pancetta, toate tocate cubulete marunte pana cand ceapa devine moale. Adauga rozmarinul, cimbrul si mai gateste cam 1 minut. Adauga lintea, apa, redu focul si lasa sa fiarba fara capac pana apa se evapora. Pune sucul de lamaie. Incinge cealalta lingura de ulei intr-o tigaie si gateste cotletele de porc cam 2 minute pe fiecare parte pana sunt rumene. Ia-le din tigaie si lasa-le acoperite.

Taie lamaia in 4 si gateste feliile cam 3 minute pana prind culoare. Gateste sparanghelul la aburi si asezoneaza-l. Serveste cotletele cu linte, sparanghel si lamaie, iar la final piper proaspat macinat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cotlet porc cotlet linte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020927 (s)