News Flash:

Cotlete de miel in vin rosu

19 Aprilie 2011
1309 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlete de miel in vin rosu
Ingrediente: 6 cotlete de miel 2 cepe mari 1 morcov mare 1 telina mica 2-3 catei de usturoi 1 cana vin rosu sec 1 cana supa de pui sau de legume 1-2 linguri bulion gros ulei de masline cimbru o frunza de dafin sare si piper, dupa gust putin zahar patrunjel proaspat, tocat, pentru decor Mod de preparare: 1. Incingeti bine cuptorul. 2. Intr-o cratita pentru prajit, puneti cotletele in ulei incins si prajiti-le pe toate partile, timp de 15 minute. 3. Curatati si taiati marunt ceapa, telina si morcovul. Scoateti carnea din tigaie si pune, pe rand, ceapa, telina si morcovul. Caliti-le bine 10 minute. Turnati vinul, pune sarea, piperul si bulionul. Adaugati cimbrul, frunza de dafin, usturoiul tocat fin si putin zahar. 4. Asezati cotletele intr-un vas termorezistent. Turnati sosul si adauga legumele peste carne. Acoperiti cu o folie de aliminiu si dato totul la cuptor timp de 60-70 de minute. 5. Serviti fierbinte, cu patrunjel proaspat tocat pe deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrean praz friptura salvie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2451 viz    0 com
1883 viz    0 com
2745 viz    0 com
1442 viz    0 com
2313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014947 (s)