News Flash:

Cotlet din piept de pui

11 Aprilie 2011
2578 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlet din piept de pui
Ingrediente: file de pui 500 g, piper negru 1 lingurita, marar 30 g, 120 g faina de grau, 1 lingurita de sare, 40 g unt, 1 ou, 120 g pesmet faramitat. Mod de preparare: Se portioneaza carnea in 4 fleici subtiri, cu ajutorul ciocanul de bucatarie se bate carnea (nu este nimic grav în cazul în care se rupe carnea). Apoi la fiecare fleic punem putina sare, piper, (daca exista fisuri, atunci le strângem cu degetele) în interiorul fiecarei bucati inroducem o felie de unt si un pic de marar tocat. Fiecare cotlet se strange în jumatate. Pregatim o farfurie cu ou batut, a doua cu faina si a treia cu pesmet. Cotletul se da mai întâi prin faina. Se dau prin ou batut, apoi prin pesmet. Cotletul se prajeste la foc mediu pana se rumeneste pe ambele parti. Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

visine nuci pecan crab marar pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4882 viz    0 com
1239 viz    0 com
4434 viz    0 com
4493 viz    0 com
1205 viz    0 com
1455 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013163 (s)