News Flash:

Cotlet de rechin cu tabouleh

11 Decembrie 2013
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cotlete de rechin
100 g grau bulgur
6 rosii cherry
1 legatura ceapa verde
menta
50 ml ulei de masline
1 salata verde
1 lamaie verde
miez de nuca
migdale
fistic
patrunjel

Mod de preparare:

Cotletele de rechin se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie verde. Se dau la cuptor la foc mediu pana devin albe. Se pastreaza la cald. Intre timp se pregateste tabouleh-ul: bulgurul se pune la inmuiat conform instructiunilor de pe pachet. Se amesteca cu salata taiata fasii, rosiile taiate in doua, patrunjelul, ceapa verde si menta tocate. Se toarna ulei de masline si zeama de lamaie verde, dupa gust. Se serveste alaturi de cotletele de rechin.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2458 viz    0 com
1191 viz    0 com
2337 viz    0 com
1481 viz    0 com
1483 viz    0 com
1368 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020895 (s)