News Flash:

Cotlet de porc umplut

28 Martie 2012
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlet de porc umplut
Ingrediente:

3 felii de cotlet taiate dublu si batute bine cu ciocanul pentru snitele 
scobitori
faina de grau

Pentru umplutura:

2 felii de prosciutto cotto
o jumatate pahar lapte
o felie de paine
o lingura busuioc macinat
2 linguri de parmezan
branza philadelphia
unt cat o nuca
1-2 linguri ulei de masline
jumatate pahar de vin marsala (vin rosu sec)
piper macinat
sare

Mod de preparare:

Punem painea bucatele la inmuiat cu laptele, dupa care scurgem bine painea de lapte si bagam in robotul de bucatarie: painea, busuiocul, prosciutto, parmezanul, un picut de piper macinat si un pic de sare. Macinam totul in modul de a obtine o compozitie omogena, dupa care adaugam brinza philadelphia cam trei sferturi de cubulet. Umplem portofelele cu o compozitia obtinuta, fara insa a exagera, altfel riscam sa iasa umplutura din portofeldupa care prindem carnea cu 3-4 scobitoridam carnea usurel prin faina, nu exageram sa infainam si punem portofelele in tigaia de prajit, unde am incalzit uleiul si untul.prajim la foc mijlociu intorcand pe ambele parti, iar cind sint bine rumenite, turnam vinul peste carne si tot la foc mijlociu, intoarcem pe ambele parti, pina se evapora alcoolul si carnea are o frumoasa culoare. Se servesc cu cartofi la cuptor sau salata de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cotlet scobitori prosciutto cotto lapte paine busuioc parmezan unt piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019883 (s)