News Flash:

Cotlet de porc la gratar

7 August 2013
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 catei usturoi
120 g coriandru
1 lingura de sos de soia
4 cotlete de porc fara os
80 ml suc proaspat de lime
15 g zahar brun
1 g praf chili
6 piersici
4 cepe verzi
sare
piper

Mod de preparare:


Adauga intr-un vas usturoiul bine maruntit, ca pentru mujdei, coriandru si 1 varf de cutit de piper negru. Amesteca-le bine, dupa care adauga sosul de soia. Unge cotletele cu sosul obtinut, pune-le intr-o punga resigilabila si da-le la frigider peste noapte.
Intr-un blender, adauga sucul de lime, zaharul, praful de chilli si 2 piersici taiate in bucati. Amesteca pana cand obtii o pasta omogena. Taie pe jumatate piersicile ramase, pune-le pe gratarul incins timp 5-7 minute, intorcandu-le periodic.
Frige pe gratar cotletele de porc si, la final, si ceapa verde (timp de 3 minute).
Serveste cotletele de porc cu piersicile caramelizate si cu sosul pregatit in prealabil.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praf chili cepe verzi piper mujdei punga resigilabila blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013885 (s)