News Flash:

Cotlet de porc cu varza

17 Iulie 2013
1985 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cotlete de porc
1/4 varza alba
1/4 varza rosie
3 felii groase de bacon
1 lingura de otet de mere
sare grunjoasa, piper boabe
1/2 lingurita seminte de fenicul
1 lingurita seminte de chimen

Ingrediente:

Toaca ambele soiuri de varza si presara sare peste ele. Intr-un mojar, pune sarea grunjoasa, piperul boabe si semintele si marunteste-le cu pistilul. Presara cotletele de porc cu amestecul de condimente. Intr-o tigaie, adauga baconul taiat in bucati si caleste-l pana ce lasa grasime si devine auriu.
Scoate-l pe un servetel si adauga in locul lui cotletele de porc. Gateste cotletele pana ce carnea devine frageda, apoi socate-le si in sosul ramas adauga varza tocata si otetul. Spre final, adauga bucatile de bacon.
Cotletele de porc pe pat de varza alba si rosie se servesc cu patrunjel proaspat presarat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza rosie sare grunjoasa mojar tigaie varza tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019247 (s)