News Flash:

Cotlet de porc cu susan si usturoi

1 Mai 2012
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlet cu susan
Ingrediente:

4 cotlete de porc (grasimea indepartata)
1 lingura seminte de susan
2 linguri miere de albine
2 linguri sos de soia
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita ghimbir proaspat dat prin razatoare
1 lingura coriandru
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se incinge gratarul. Amestecam mierea, sosul de soia, pasta de tomate, usturoiul, ghimbirul, coriandrul si semintele de susan intr-un bol. Asezam coteletele intr-un vas de iena si turnam pe deasupra sosul obtinut. Lasam sa stea deoparte timp de 5 minute pentru a permite imbinarea aromelor. Scoatem carnita si pastram sosul. Ungem coteletele cu ulei si le punem pe gratar cate 5 minute pe fiecare parte. ungem din nou cu sosul si mai coacem carnea cate 5 minute pe fiecare parte. Punem carnea in farfurii si servim cu salata verde si piure de cartofi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ghimbir coriandru farfurii salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011384 (s)