News Flash:

Cotlet de porc cu sos de usturoi

19 Ianuarie 2016
2672 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
6 felii de cotlet sau 6 pulpe superioare de pui
30 gr parmezan
2 linguri unt
5 catei de usturoi
250 ml supa de pui (puteti pune si apa + condiment)
100 ml smantana de gatit
1/4 lingurita chilli (optional)
1/4 lingurita oregano uscat
1/4 lingurita busuioc uscat
 
Mod de preparare:
 
Carnea o condimentam cu sare si piper si o prajim in unt 5-8 minute pe o parte si pe alta. O scoatem si o punem deoparte. In untul ramas adaugam usturoiul tocat, chilli, lasam 1 minut apoi adaugam supa de pui, smantana, parmezanul, oregano si busuioc.
Lasam sa fiarba 5 minute la foc mic. Intr-o tava punem feliile de carne turnam sosul peste ele si coacem la cuptor la 180 grade Celsius, aproximativ 25-30 minute. Cotletul poate fi servit cu piure de cartofi.
 
Reteta de cotlet de porc cu sos de usturoi ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura porc cotlet porc sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014856 (s)