News Flash:

Cotlet de porc cu sos de rosii

5 Iulie 2013
1764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 rosie decojita si maruntita
1/2 ceapa tocata
2 linguri otet de vin rosu
2 linguri coriandru proaspat tocat
2 linguri de jalapeno pisat sau piper serrano
1 catel de usturoi
1/4 lingurita sare

Pentru friptura:
4 cotlete de porc
3/4 lingurita paprika
3/4 lingurita chimen
3/4 lingurita oregano uscat
3-4 lingurita sare
2 linguri ulei de canola
2 bucati avocado
 
Mod de preparare:

Pentru sosul Pebre, amesteca bine intr-un bol ceapa, coriandrul, rosia, piperul, otetul, usturoiul si sarea. Marineaza cotletele 1-2 zile, intr-un amestec de mirodenii format din paprika, chimen, oregano, sare si piper si trage-le apoi in tigaia de teflon preincinsa, in care pui un strop de ulei.

Avocado se paseaza pana devine pasta si se amesteca cu putina sare. Cotletele se servesc cu sosul Pebre deasupra si cu pasta de avocado langa, intr-un mic bol.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosie decojita sare friptura paprika oregano uscat avocado pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013716 (s)