News Flash:

Cotlet de porc cu rozmarin

13 Februarie 2014
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crenguta rozmarin
4 linguri unt
2 linguri miere
80 ml otet balsamic
piper
sare
3 linguri ulei de masline
4 cotlete de porc

Mod de preparare:


Presara putin ulei de masline, sare si piper peste cotletele de porc. Lasa-le sa stea asa 30 de minute. Intre timp incinge gratarul (poti folosi si unul de aragaz, dar cel mai indicat este cel cu carbuni). Amesteca otetul cu mierea si pune-le la fiert pana cand lichidul se ingroasa si se reduce. Pune in el untul si rozmarinul. Pune cotletele la fript pe gratar, intorcandu-le pe fiecare parte si ungandu-le din cand in cand cu amestecul cu miere si otet. Gateste-le in jur de 15 minute pana cand carnea este rumenita.
Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cotlet cotlet rozmarin retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1137 viz    0 com
1968 viz    0 com
1537 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019899 (s)