News Flash:

Cotlet de porc cu marinata la gratar

27 Iunie 2013
1749 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 cotlete de porc
2 linguri de zahar brun
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de suc de portocale
2 linguri de coriandru
1 lingura de otet
2 lingurite praf de chili
1 lingurita de chimen
1 lingurita de oregano
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita de piper
1/4 lingurita de scortisoara
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Indeparteaza grasimea de pe cotletele de porc si prepara marinata intr-un castron mare combinand zaharul brun cu uleiul, sucul de portocale, coriandrul, otetul, praful de chili, chimenul, oregano, sare, piper, scortisoara si usturoi.
Toarna marinata peste cotlete si lasa-le la frigider cel putin 2 ore. Scoate cotletele din marinata si pune-le pe un gratar incins, aproximativ 15 minute.
Cotletele de porc marinate se servesc calde, cu salata verde sau salata de legume si cateva felii de lime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru oregano scortisoara usturoi castron mare marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020715 (s)