News Flash:

Cotlet de porc cu boia dulce si smantana

9 Februarie 2012
2776 Vizualizari | 0 Comentarii
Cotlet de porc cu boia dulce si smantana
Ingrediente:

3 cotlete de porc
1 lingura de boia dulce
1 lingura de unt
sare
200 ml smantana
50 g fidea de orez
150 ml de cidru
piper
1 lingurita de ardei iute pisat

Mod de preparare:

Prima data ne ocupam de cotlete. Se potrivim de boia, piper si sare, dupa care le rumenim in unt incins, la foc mediu, sub capac, 4-5 minute pe fiecare parte.
In acest incorporam cidrul in smantana. Cand amestecul este omogen il turnam peste cotlete si lasam amestecul sa mijoteze, la foc mic, tot sub capac, aproximativ 20-30 minute, intorcand carnea de 2-3 ori in acest timp, pana cand sosul capata consistenta si carnea e gatita. Daca e nevoie, se poate completa cu cidru sau apa pana cand furculita intra usor in carne.
Preparati fideaua de orez conform instructiunilor de pe pachet, repartizati-o pe farfurii, deasupra plasati cotletele si sosul, decorati cu ardei iute pisat apoi serviti.
Ingredientele de mai sus sunt necesare pentru 3 persoane. Cotlet de porc cu boia dulce si smantana pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia dulce unt sare smantana cidru piper ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013272 (s)