News Flash:

Cotlet de miel in crusta de rozmarin

18 Februarie 2013
2077 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cotlete de miel
1 catel de usturoi
2 lingurite sare
1 legatura rozmarin tocat
1 lingurita piper
50 ml ulei de masline
 
Mod de preparare:
 
Combina rozmarinul, sarea, piperul, usturoiul si jumatate din ulei intr-un bol. Adauga cotletele si amesteca-le cu acest sos. Lasa-le apoi la macerat timp de 45 de minute. Incinge restul de ulei intr-o cratita si adauga cotletele. Lasa-le sa se prajeasca timp de 5 minute pe fiecare parte. Transfera-le apoi intr-o tava si toarna peste ele tot uleiul. Acopera tava cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 15 minute. Inainte de a servi, lasa cotletele sa se raceasca timp de 10 minute.
Cotletele de miel in crusta de rozmarin se servesc cu piure de cartofi si varza de Bruxelles.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi sare rozmarin tocat piper bol cratita cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021156 (s)