News Flash:

Cotlet de miel cu ciuperci si varza rosie

31 Mai 2013
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cotlet carne de miel
piper
30 ml otet balsamic
1 crenguta rozmarin
sare
1 lingurita miere
1 lingura zahar
1 catel usturoi
germeni de ceapa
25 g unt
50 g alune de padure
30 g ciuperci
50 g varza rosie

Mod de preparare:

Cotletul se fasoneaza si se asezoneaza cu sare si piper. Intr-o tigaie incinsa adaugam putin ulei si prajim mielul pe fiecare parte.

Dupa ce am pus mielul in tigaie, adaugam un cubulet de unt. Se pune tot la cuptor la 180 de grade si se lasa pana cand carnea este roz la mijloc. Varza se taie julien foarte subtire si se adauga intr-o tigaie incinsa impreuna cu o lingura de zahar si se lasa pana se caramelizeaza.

Ciupercile se spala si se soteaza impreuna cu catelul de usturoi si putin unt. Totul se monteaza pe farfurie si se orneaza cu germenii de soia.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere unt varza rosie tigaie incinsa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014414 (s)