News Flash:

Cosulete umplute cu ciuperci si sunca

27 Octombrie 2011
3801 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosulete umplute cu ciuperci si sunca
Ingrediente: Pentru aluat: 400 g faina 60 g unt 1 ou Pentru umplutura: 200 g sunca 1 ceapa mica tocata 1 conserva de ciuperci 2-3 catei de usturoi tocati ierburi aromate sos de soia otet balsamic ulei de susan piper sare Pentru decor: fire de cepsoara Mod de preparare: Se amesteca faina cu untul topit, sare si ou. Se pune apa, putin cate putin, pana se obtinem un aluat usor de lucrat. Se adauga faina daca mai trebuie. Apoi se intinde aluatul pe masa tapetata cu faina si se decupeaza cerculete cu ajutorul unei cani sau forme. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina forme mici de chec. Dupa aceea, in putin ulei de masline sau unt se pun la calit ceapa, usturoiul, sunca tocata si ciupercile scurse. Se adauga otet balsamic, ulei de susan, sos de soia si verdeata dupa plac. Se potriveste de sare si piper. Se umplu cosuletele si se dau la copt in jur de 20-25 minute. Se decoreaza cu fire de cepsoara. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bucataria internationala unt carnati ierburi aromate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2496 viz    0 com
2127 viz    0 com
3727 viz    0 com
1950 viz    0 com
2350 viz    0 com
2669 viz    0 com
2325 viz    0 com
907 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025206 (s)