News Flash:

Cosulete umplute

2 Mai 2011
5119 Vizualizari | 0 Comentarii
cosulete umplute
Ingrediente: 40 g de unt 40 g de zahar 40 g de faina un albus de ou bucati de fructe frisca Mod de preparare: Se topeste untul si se amesteca cu zaharul, cu albusul de ou, iar apoi cu faina. Se asaza compozitia intr-o forma de prajitura tapetata cu hartie de copt, formand cercuri. Se lasa in cuptor 10 minute (pana se rumenesc cerculetele). Se scot din cuptor si se asaza deasupra cerculetelor cate un pahar intors (ca sa capete o forma de cosulet). Cand s-au racit, se umplu cosuletele cu bucati de fructe (sau inghetata, budinca, creme).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creme caramel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2532 viz    0 com
1318 viz    0 com
2758 viz    0 com
3836 viz    0 com
4005 viz    0 com
1690 viz    0 com
1327 viz    0 com
7796 viz    0 com
5708 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021955 (s)