News Flash:

Cosulete dulci

25 Mai 2011
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosulete dulci
Ingrediente: un pachet foietaj Pentru umplutura: 10 caise 10 piersici 10 prune 300 g afine 300 g mure 3 mere 500 g zahar 2 lg amidon 4 lg pesmet fin 3 lg zahar brun Mod de preparare: Frustele se taie in bucati potrivite si se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul. Se tine pe foc pana amestecul da cateva clocote, iar fructele se inmoaie. Se adauga amidonul dizolvat in apa rece si se mesteca usor. Se scurge surplusul de sirop, se adauga pesmetul fin si se lasa sa se raceasca. Foietajul se taie in patrate egale si se aseaza in formele de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe. Se presara zahar deasupra si se introduce la foc potrivit 15minute. Se servesc reci, impreuna cu siropul de fructe ramas. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visinata pere curacao pesmet fin rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1668 viz    0 com
5505 viz    0 com
2822 viz    0 com
6362 viz    0 com
2476 viz    0 com
4117 viz    0 com
4187 viz    0 com
2583 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018727 (s)