News Flash:

Cosulete dulci

25 Mai 2011
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosulete dulci
Ingrediente: un pachet foietaj Pentru umplutura: 10 caise 10 piersici 10 prune 300 g afine 300 g mure 3 mere 500 g zahar 2 lg amidon 4 lg pesmet fin 3 lg zahar brun Mod de preparare: Frustele se taie in bucati potrivite si se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul. Se tine pe foc pana amestecul da cateva clocote, iar fructele se inmoaie. Se adauga amidonul dizolvat in apa rece si se mesteca usor. Se scurge surplusul de sirop, se adauga pesmetul fin si se lasa sa se raceasca. Foietajul se taie in patrate egale si se aseaza in formele de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe. Se presara zahar deasupra si se introduce la foc potrivit 15minute. Se servesc reci, impreuna cu siropul de fructe ramas. sursa articol: http://www.petitchef.ro sursa fotografie: http://www.sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

visinata pere curacao pesmet fin rulou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1513 viz    0 com
5130 viz    0 com
2542 viz    0 com
6122 viz    0 com
2290 viz    0 com
3857 viz    0 com
3810 viz    0 com
2290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012696 (s)