News Flash:

Cosulete cu ton si salata

15 Decembrie 2011
2105 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosulete cu ton si salata
Ingrediente: 1 pasta sfoglia dreptunghiulara 4-5 mozzarelini o conserva de ton 4-5 masline fara samburi 3 rosii cherry o jumatate de ardei gras o jumate castravete verde o jumate salata verde o conserva de ton ulei de masline zeama de lamaie sare Mod de preparare: Mai intai se intinde pasta sfoglia si se taie fasii de 1 centimetru latime cu un cutit de patiserie. Intr-o tava pentru briose se pune o fasie pentru a forma partea de sus a cosuletului, apoi se pun de o parte si de alta fasii ca sa formeze cosuletul in sine. Capetele fasiilor din partea de sus se lipesc, se ung cu putin ulei si se coc la foc rapid. Apoi se spala legumele, se taie si se pun intr-un bol, alaturi de restul ingredientelor. Se potriveste de zeama de lamaie, ulei si sare si se amesteca pana la incorporare. Inainte de servire, pe platou se pun foi de salata verde. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mozzarelini retete vegetariene indulcitor praf oase afumate placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1864 viz    0 com
1915 viz    2 com
1250 viz    0 com
1970 viz    0 com
1013 viz    0 com
3355 viz    0 com
1591 viz    0 com
2436 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026565 (s)