News Flash:

Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai

29 Aprilie 2016
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr costite de porc
100 gr ketchup
5 gr zahar
1 lingurita paprika dulce
3 catei de usturoi
1/2 lingurita pudra de chili
100 ml otet balsamic
50 gr sos de chili
100 gr zahar brun
50 gr sos Worcestershire
1 ceapa mica tocata marunt
10 ml suc de lamaie
10 gr pudra de mustar
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca zaharul alb cu paprika, pudra de chili si usturoiul pisat foarte marunt. Asezoneaza costitele de porc cu sare si piper si apoi adauga amestecul de condimente. Maseaza-le foarte bine pentru a se intinde uniform. Pune costitele intr-un castron bine acoperit si lasa-le peste noapte la rece.

A doua zi, amesteca intr-un bol zaharul brun, otetul, ketchup-ul, sosul de chili, sosul Worcestershire, sucul de lamaie, ceapa si mustarul. Pune acest amestec la fiert, la foc mic, pentru o ora. Dupa ce a fiert lasa-l sa se raceasca, apoi paseaza-l la blender.
Incinge gratarul. Asaza costitele si unge-le cu cateva linguri din sosul preparat anterior. Intoarce-le de pe-o parte pe alta continuand sa le ungi cu sosul preparat. Rumeste bine costitele, pana cand sunt bine patrunse.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

costite gratar 1 mai gratar mici gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1629 viz    0 com
2370 viz    0 com
2064 viz    0 com
2313 viz    0 com
1225 viz    0 com
1312 viz    0 com
1142 viz    0 com
2006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019717 (s)