News Flash:

Costite de porc la gratar

2 Mai 2014
1532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 costite taiate separat fiecare
3 linguri vinegrette balsamic (otet)
3 linguri sos teriyaki
3 linguri de mustar
3 linguri miere albine
1 cana suc de portocale
4 catei de usturoi zdrobiti
sare
piper
2 cepe verzi taiate fin

Mod de preparare:

Am folosit o marinata dulce acrisoara si imediat dupa ce am eliminat toata grasimea de pe ele cu un cutit mare mare, le-am dat la frigider intr-o punga impreuna cu marinada pentru 24 de ore.
Am taiat coastele pe lungimea osului, lasand carnita pe fiecare parte. Am combinat restul ingredientelor intr-o punga si am adaugat si costitele, apoi am legat punga si am dat-o la frigider 24 de ore.
Dupa o zi am turnat continutul pungii intr-un vas de iena, am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit la 180 C, cam 60-80 de minute, pana coastele au fost facute bine.
Am incalzit intre timp gratarul. Am scos coastele din cuptor si cu o furculita de gratar le-am asezat pe gratarul preincalzit, le-am prajit bine cam 10 minute pe o parte pana au prins o crusta crocanta si gustoasa. Apoi am taiat carnita de pe oase si le-am servit cu salata.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete costite retete carne costite gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2037 viz    0 com
1257 viz    0 com
1246 viz    0 com
2151 viz    0 com
3022 viz    0 com
1177 viz    0 com
1335 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020587 (s)