News Flash:

Costite de miel rumenite cu ceapa

30 Mai 2013
1712 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri zahar
otet balsamic
1 ceapa rosie
pesmet
1 ou
1 catel de usturoi
20 g muguri de pin
200 g rucola
4 costite de miel
ulei de masline

Mod de preparare:


Se face pesto din rucola, muguri de pin, usturoi si ulei de masline. Se tine deoparte 2 linguri de pesto, iar din restul se face crusta in care apoi se va inveli cotletul. Dupa ce se curata cotletul de miel, se trage la tigaie in ulei de masline si se stinge cu vin rosu. Se sareaza si pipereaza, apoi se acopera cu crusta de rucola si se coace la cuptor 12-14 min la 220* C.

Ceapa rosie se taie felii egale, se pun in tigaie cu zahar caramelizat si apoi se stinge cu otet balsamic. Se taie in 2 bucati cotletul, se aseaza pe ceapa caramelizata si se decoreaza cu picaturi de pesto de rucola.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar ceapa rosie vin rosu zahar caramelizat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014219 (s)