News Flash:

Costita de porc la cuptor

8 Aprilie 2011
4875 Vizualizari | 0 Comentarii
Costita de porc la cuptor
Ingrediente: 500 gr costita proaspata de porc, o ceapa mare, un ardei iute, 200 ml apa, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, boia. Mod de preparare: Se spala costita, se portioneaza în lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. Într-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul încins în prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pâna se înmoaie. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

costita gulas salata piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
1610 viz    0 com
2643 viz    0 com
1835 viz    0 com
1794 viz    0 com
1657 viz    0 com
1505 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012975 (s)