News Flash:

Costita de porc la cuptor

8 Aprilie 2011
4747 Vizualizari | 0 Comentarii
Costita de porc la cuptor
Ingrediente: 500 gr costita proaspata de porc, o ceapa mare, un ardei iute, 200 ml apa, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, boia. Mod de preparare: Se spala costita, se portioneaza în lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. Într-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul încins în prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pâna se înmoaie. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

costita gulas salata piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1364 viz    0 com
1564 viz    0 com
2571 viz    0 com
1745 viz    0 com
1747 viz    0 com
1616 viz    0 com
1441 viz    0 com
1154 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019590 (s)