News Flash:

Costita de porc la cuptor

8 Aprilie 2011
4649 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Costita de porc la cuptor
Ingrediente: 500 gr costita proaspata de porc, o ceapa mare, un ardei iute, 200 ml apa, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, boia. Mod de preparare: Se spala costita, se portioneaza în lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele. Într-un vas termorezistent se pun bucatile de costita condimentate, apoi ceapa, ardeiul, se toarna vinul, apa, uleiul si se baga la cuptorul încins în prealabil. Carnea se lasa, la foc potrivit, pâna se înmoaie. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

costita gulas salata piure
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1296 viz    0 com
1514 viz    0 com
2513 viz    0 com
1675 viz    0 com
1709 viz    0 com
1563 viz    0 com
1378 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1969 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013237 (s)