News Flash:

Costita de porc cu sos de gratar

14 Iulie 2014
2455 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingredinte:

1 kg costite de porc
1 lingura paprika
1 lingura zahar brun
2 lingurite pudra de usturoi
1 cana sos barbeque
sare
1-1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat
1/2 cana apa

Mod de preparare:

Pune jumatate din cantitatea de costite pe o bucata mare de folie de aluminiu, impaturita in doua bucatati. Asezoneaza carnea cu sare.

Intr-un bol amesteca zaharul, paprika, pudra de usturoi si piperul. Adauga mixul de condimente peste carne si impatureste folia de aluminiu astfel incat sa ramana doar o mica parte neimpaturita prin care sa adaugi apa. Dupa ce ai adaugat apa asigura-e ca nu are pe unde sa curga si adauga carnea pe gratar timp de 45 minute - o ora.

Indeparteaza carnea de pe gratar si desfa folia de aluminiu. Scoate bucatile de carne si pune-le inapoi pe gratar pentru inca 15 minute. Intoarce-le de pe-o parte pe cealalta la cel mult doua minute si unge-le de fiecare data cu sos Barbecue.
Costitele de porc merg foarte bine alaturi de o garnitura de cartofi copti in jar si o salata de rosii cu usturoi. Serveste alaturi un pahar de vin rosu demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete gratar sos gratar sos barbeque retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020550 (s)