News Flash:

Costita de porc cu legume

13 Iunie 2014
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg coaste de porc
100 g masline
500 ml bere
1 ardei rosu
2 ardei grasi verzi
3 catei de usturoi
2 cepe
1 salata
zeama de lamaie
ulei
sare

Mod de preparare:

Portioneaza coastele, sareaza-le si pune-le intr-o tava mai adanca. Toarna berea peste ele si da la cuptor pentru 40 de minute. Din cand in cand, stropeste coastele cu sosul din tava. Toaca marunt ceapa curatata si caleste-o in 5-6 linguri cu ulei. Cand a devenit sticloasa, adauga ardeiul rosu si pe cei verzi curatati de cotoare si seminte, taiati in cubulete. Continua sa calesti pana se inmoaie toate legumele. Toaca usturoiul marunt din cutit si pune-l peste restul legumelor, adauga maslinele. Caleste putin si potriveste de sare. Serveste coastele acoperite cu legume pe pat de salata verde taiata foarte subtire si stropita cu zeama de lamaie.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete costita costita legume friptura porc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1880 viz    0 com
1358 viz    0 com
1430 viz    0 com
1120 viz    0 com
1610 viz    0 com
1677 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013372 (s)