News Flash:

Coronita cu sunca, rosii si branza

9 Noiembrie 2016
3337 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr sunca sau kaizer
1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica
2 oua
200 gr branza
1 rosie
2 linguri lapte
sare
piper
ulei
1 ardei mic

Mod de preparare:

1. Bagheta o taiem felii de 1 cm. Taiem si rosia felii subtiri, ardeiul si sunca la fel.
2. Punem putin ulei intr-un castronel pe care ulterior il vom baga la cuptor. Puteti alege si o tava mai mica nu e obligatoriu sa fie de forma rotunda.
Asezam o feliuta de paine, una de sunca, una de rosie si una de ardei. Repetam pana obtinem o coronita.
3. Ouale le batem cu laptele, sare si putin piper. Adaugam 100 gr branza rasa si apoi turnam amestecul peste coronita.
Radem si restul de branza deasupra si apoi coacem la 190 gr Celsius timp de 10-15 min.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca kaizer branza lapte ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016038 (s)