News Flash:

Coronita cu sunca, rosii si branza

26 Septembrie 2014
2203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g sunca sau kaizer
1/2 bagheta sau 1 franzeluta mai mica
2 oua
200 g branza
1 rosie
2 linguri lapte
1 ardei mic
piper
ulei
sare

Mod de preparare:


Bagheta o taiem felii de 1 cm. Taiem si rosia felii subtiri, ardeiul si sunca la fel. Punem putin ulei intr-un castronel pe care ulterior il vom baga la cuptor. Puteti alege si o tava mai mica nu e obligatoriu sa fie de forma rotunda. Asezam o feliuta de paine, una de sunca, una de rosie si una de ardei. Repetam pana obtinem o coronita.
Ouale le batem cu laptele, sare si putin piper. Adaugam 100g branza rasa si apoi turnam amestecul peste coronita. Radem si restul de branza deasupra si apoi coacem la 190 grade Celsius, timp de 10-15 min.

Coronita cu sunca, rosii si branza recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinar mic dejun cina usoara paine cuptor paine kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014130 (s)