News Flash:

Coronita cu bacon, branza si oua - FOTO

16 Decembrie 2014
10175 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 felii de bacon, injumatatite pe lungime
cca 75 ml + 1 lingura de lapte
4 oue usor batute
piper si sare dupa gust
cca 50 gr ardei gras rosu
1 pachet aluat foietaj
coriandru proaspat tocat
cca 230 gr sos salsa
cca 230 gr branza razuita

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 150 de grade Celsius. Tapeteaza o tava cu hartie pergament. Gateste baconul la foc mediu, in jur de 4 minute, apoi scaote-l pe o farfurie. Mixeaza75 ml de lapte cu ouale, sarea si piperul si adauga ardeiul gras. Toarna compozitia in tigaia in care ai prajit baconul. Nu invarti des in mix. Ca sa-l intorci, foloseste o spatula. Dupa 5-6 minute ia de pe foc.
Desfa aluatul si decupeaza 8 triunghiuri. Pune-le in tava pregatita anterior, sub forma de stea. In mijlocul fiecaruia pune cate o fasie de bacon, presara niste branza (pastreaza ceva si pentru final), adauga cate o bucatica din omleta si impatureste totul. Unge coronita cu lingura de lapte pastrata, apoi presara restul de branza. Baga in cuptor pentru 20-25 de minute. Inainte de a scoate din tava, lasa coronita sa se raceasca 2-3 minute. Inainte de servire, unge cu sosul salsa si presara coriandrul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


aluat bacon coronita bacon retete usoare gustari rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021890 (s)