News Flash:

Cornuri de brutar

19 Mai 2011
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornuri de brutar
Ingrediente: 600ml apa calduta 1 ou 1kg faina 8 linguri ulei 2 linguri zahar 2 lingurite sare 50g drojdie proaspata/2 lingurite drojdie uscata 1 galbenus de ou 1-2 linguri ulei (pt. uns) Mod de preparare: Framantam aluatul si il lasam la crescut. Eu l-am facut in masina de paine. Cand aluatul a crescut, il taiem in 2 bucati; cele 2 bucati le taiem in alte 10-12 bucati mai mici, fiecare. Fiecare bucata mica o intindem cu degetele cu putin ulei in forma de cerc. O rulam si o rasucim ca pe un melc, innodand-o. La fel procedam cu toate bucatele de aluat. Luam apoi prima bucata si o intindem, cu ajutorul unui sucitor, in forma de oval. Apoi intindem mai bine unul din capete, pana capata o forma elipsoidala. Rasucim de la baza spre varf, pana obtinem un corn. Il asezam in tava si il ungem cu oul batut cu putin ulei. Il presaram cu putina sare kosher. Cand tava e pregatita cu cornurile unse cu ou, le dam la cuptor la 400F(conv.).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
6829 viz    0 com
1277 viz    0 com
1292 viz    0 com
3784 viz    0 com
2165 viz    0 com
3433 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013854 (s)