News Flash:

Cornuri cu Nutella si miere

18 Septembrie 2013
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g faina
Nutella
1/2 lingurita sare
2 linguri miere de albine
50 g unt
1 plic drojdie uscata
2 linguri smantana
250 ml lapte
1 galbenus
2 linguri lapte

Mod de preparare:

Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam drojdia dizolvata in putina apa, si lasam sa dospesca 10 minute. Intr-un ibric adaugam laptele si untul, punem pe foc pana se incalzeste putin, adaugam mierea, smantana si amestecam bine. Pe marginea la faina adaugam sarea si incepem sa framantam adaugand treptat amestecul de lapte. Framantam o coca elastica si nelipicioasa, acoperim si lasma la dospit pana isi dubleaza volumul. Intidem coca intr-o foaie subtire si taiem triunghiuri. Pe partea mai lata punem nutella si rulam.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 20-25 minute, pana se rumesc frumos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cornuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024282 (s)